neděle 20. října 2013

Blog Tour s Mořem klidu - Info


Vítám Vás u Blog Tour, kterou pořádá nakladatelství Domino ve spolupráci s několika blogery k příležitosti vydání new adult knihy Moře klidu od Katjy Millay. 


Blog Tour poběží od dnešního dne až do 30. října, kdy by měla kniha oficiálně vyjít. Během několika dnů se na blogu objeví překvapení v podobě různých ukázek a podobných věcí, které si pro vás Domino připravilo.

Jsem moc ráda, že mohu být součástí něčeho takového, obzvláště pokud jde o tuto knihu. Jak jste mohli vidět v mé recenzi, kniha se mi hodně líbila a určitě bych jí zařadila mezi jednu z nejlepších knih tohoto roku. Pokud ještě netušíte, o čem kniha je, hodím tu malinkatý nástin toho, co na vás čeká.

Moře klidu vypráví příběh o Nastye, která si prošla pravým peklem a po strašlivé nehodě se musela přestěhovat někam, kde by mohla začít nový život. Paradoxem je, že zrovna v té chvíli potkává osamělého Joshe, s kterým se život taky moc nepáral. Pokud hledáte příběh, který vás emočně dostane a vyčerpá, pak sáhněte určitě po této knize.

Můj názor si můžete přečíst ZDE.

Více o knize najdete přímo na stránkách nakladatelství ZDE.

A kdo všechno se podílí na tomto úžasném projektu? Navštivte i ostatní účastníky a podívejte se, co na knihu říkají oni!

Books are my passion

Freckles's books

Knihomolův koutek

Knihy všeho druhu

Knižní doupě

Laurdes

Nick's world of books

Vendea's dream world of books (Já)

Žádné komentáře :

Okomentovat