sobota 14. prosince 2013

Web recenze - Zaklínači - Mistři meče


Ani nevím, co mě to popadlo. Ale chtěla jsem to udělat už dlouho. Takže tadááá, můžete se jednou za uherskej rok těšit na nějakou tu minirecenzi na nějakou webovku, na které už delší čas hraju nebo kterou mám ráda. Většinou půjde o nějakou hru a podobně.


Pro dnešek jsem si vybrala Zaklínače- Mistry meče, na kterých zevluji už od února 2007, což máme za chvíli už 7 let. Celkem úctyhodná doba, že?



Takže, o čem vlastně tahle stránka je? Určitě znáte Zaklínače od Sapwkoského, ne? Milovníci fantasy tedy určitě. Tahle webovka je postavena na světě Zaklínače, i když k registraci nemusíte nutně být fanoušky Zaklínače nebo čtenáři. To vůbec ne. Já jsem v době registrace taky Zaklínače nečetla (a dodnes jsem se k tomu nedostala).

Začínáte jako Učedník, který má před sebou čtyři zkoušky. Po jejich složení se stanete Mistrem. Zkouška ze znamení, lektvarů, nestvůr a zbraní. Jako učedník si můžete vydělávat peníze jednou z mnoha prací, které ve Vesnici najdete, povídat si na chatu, případně si zahrát RPG se svojí zaklínačskou postavou.



Nemá moc smysl tu vyjmenovávat vše, co se dá ve Vesnici dělat, na to musíte přijít sami. Jste vedeni svým společníkem, kterého si na začátku vyberete (starší a zkušenější Mistři) a pomocí úkolů a zkoušek se postupně dostáváte výš a výš. Až na Mistra. Po složení zkoušek se přidáte do jednoho ze tří Cechů a otevře se vám spousta nových možností - vaření lektvarů, zabíjení nestvůr za peníze a další. Nechybí ani koňské dostihy!

Většina podobných webovek vám zabere hodně času. Zaklínači ne, což je jejich velká výhoda. Samozřejmě tu můžete trávit veškerý svůj čas, ale rozvržení zkoušek a podobně je jen na vás. Žádné termíny, můžete se stát Mistrem za půl roku ale klidně i za tři. Jste pánem svého času. A potkáte nové zajímavé přátele. Vyzdvihla bych i tréninkovou místnost, kde můžete trénovat své bojové schopnosti. Získáváte body do svého profilu a mnohé další.



Stále váháte? Za zkoušku nic nedáte :) Pokud vás tam zavede cesta, nezapomeňte se mi zmínit do komentářů s nickem :) Klidně vás tam provedu a vezmu za Společníka :) Jsem štědrá (a jsem správce stáje!)


Žádné komentáře :

Okomentovat