pondělí 20. ledna 2014

Druhé narozeniny - co se za rok stalo nového?


A je to tu zas! Sice trochu opožděně, ale očekávaný článek k druhým narozeninám s nějakým tím infem je tu! :) A co pro vás mám přichystaného? Stejně jako loni, i letos si ukážeme nějaké ty kabátky, které VDWoB měl během roku na tajmlajnu FB stránky.




Nejprve to začalo zimním kabátkem s Lokim a Thorem...


A následoval tak trochu knižně-seriálový banner s mými oblíbenými páry (u Katniss skoro-pár).


S příchodem téhle krásky začala tradice beznápisových tajmlajnů. Oko z Unravel me mělo poukázat na moji lásku k téhle sérii.


S projektem čtecí challenge Úžasná Zeměplocha přišel i odpovídající design.


A jedna pěkná kupička CooBoo knížek :)


Tohle určitě nikoho nepřekvapí. Doctor a Dálekové se dostali i na můj blog.


A nakonec ten současný :) Dalajlamova kočička.

Teď se podíváme na nějakou tu statistiku, abychom ty čísla měli co nejdřív z krku. Tady máme letošní čísla:


Pro srovnání s loňskem - měla jsem 211 followerů, což znamená krásný nárůst o 144 f.  Měla jsem 33 429 shlédnutí, letos už jich je 87 571, což je dvakrát a něco více. Jste prostě úžasní. Nekončíme. Na fb měl blog 236 lajků, letos je to už okolo 415. Komentáře a články jsem loni nesledovala, tudíž tu máte statistiku jen pro představu.


A podíváme se i na klíčová slova, která mě občas vážně pobaví. V TOP 5 nejvyhledávanějších hesel jsou tyhle: "vendea", "hvězdy nám nepřály", "jsem roztříštěná recenze", "vendea blog", "jeníček a mařenka lovci čarodějnic online". Takže nic moc překvapivého. Namátkou jsem vybrala i několik perel, u kterých jsem jen kroutila hlavou: "boys sex s matkou", "co znamená vlkodlak ve snech s kterým se peru jako vlk", "dokáže psychopat milovat?", "jeremy renner muscle", "kde jsem udělal chybu", "měďěný jezdec Taťániny vlasy", "rubi z drahokamu", "useknutá hlava", "vtipní tygři", "zoofilka". No.. taky se tak skvěle bavíte? :D Některé nejsou až tak dobré, ale mám dojem, že mě useknutá hlava, boys sex s matkou a zoofilka vyřadily z provozu na dalších pár minut.


Jak jsem na tom byla s aktivitou a články? V tomto roce jsem navázala několik úžasných spoluprácí, kterých si moc vážím a moc děkuji. Také jsem se celkem činila (i když jsem pořád ve skluzu). Nejnavštěvovanější recenzí se stala ta na Jsem roztříštěná.  Z projektů jsem hostila například Knižní dopisování, Chci svého penfrienda, Úžasnou Zeměplochu reading challenge, Halloweenský knižní hop a další...

Můj TOP knih můžete najít ZDE.

Účastnila jsem se i nějakých těch knižních akcí. Samozřejmostí jsou nějaké ty menší Pražské srazy s holkami z K., posezení s Amy a další. Už podruhé jsem navštívila Knižní veletrh v Praze, a to i přesto, že jsem dva dny potom maturovala. Pravý knihomol se nezapře. Byla jsem i ve Zlínském knižním outletu, udělala si v Brně soukromý sraz s Annie a Emily.L, v létě jsem také doma hostila Knižní Apokalypsu a posnídala jsem na Martinusáckém knižním brunchi.


Za tenhle rok jsem poznala spoustu nových přátel a chtěla bych vám všem touto cestou poděkovat. Nechci nikoho vynechat, a tak tu zmíním jen pár jmen, zbytek to určitě ví sám :) Takže děkuji za podporu Abyss, která to se mnou musí vydržet na privátě, Amy za nekonečný přísun nových knižních i neknižních drbů, Lucy za skvělé kino akce a gifáčky, holky z K. (vy víte!), Suši, Davide, Emily, Domiko, Anns, Silo, Pavlo (žeru tvoje videa), Míšo* (burro face), E_V_E a další. A speciální poděkování Maťe a Arvari, které jsou prostě Loki'd a Whovianky. Nebojte se, sleduju vás všechny, takže se nebojte, že bych na vás zapomněla. Vím o vás!

A nezapomeňme na úžasného Bookish Survivora, bez vás bych ho nikdy nemohla udělat :) Výherce narozeninové giveaway najdete v článku giveaway.



Tak co, máte dost? Snad ještě pár předsevzetí do nového roku.


Psát články včas, číst a číst! A jak se cítím po dvou rocích s vámi, když vidím vaše reakce a podporu? Asi jako Vincent van Gogh v Doctorovi :)

14 komentářů :

  1. Neviem či mám povedať Všetko najlepšie alebo Gratulujem že máš tak dlho blog :)
    No ale nechávam oboje :) Ach dúfam že aj to takto ďaleko dotiahnem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vsetko najlepsie k narodeninam, nech sa dari minimalne tak ako doteraz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přeju všechno nejlepší k blogovým narozeninám... =) Hodně úspěchů, hodně nových čtenářů, hodně komentářů a hodně inspirace... Znáš to. =D A budu se těšit na další recenze. =)
    P.S. Že se dočkám zmínky jen za to, že jsem Whovian, jsem nečekala. =D Díky, zamačkávám slzičku dojetí. =D

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju a blahopřeju k úspěchům, které ti opravdu (v dobrém :D) závidím :) Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší k druhým narozeninám! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takže gratuluju k úspěchu dvou let.
    Dokonalé dw gify.
    Sex pobavil.
    Zdeformovalas mě, četla jsem Chci svého pedofila. Zkus takovej projekt :D
    Jinak se chci zeptat, koukala jsem, že sis pořídila Čas čarodějnic, já to teď čtu, ty už jsi to četla (a teď sis to jen dodatečně dokoupila) nebo se do toho teprve vrhneš? ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem to nečetla, teprve se časem chystám :)

      Vymazat
    2. Aha. Pak doufám, že si to užiješ, mě to fakt baví. Ale třeba máš daleko vytříbenější očko :D Člověk se u téhle knihy nebojí, že to přelouská tak zatraceně rychle, když to má tolik stran :D Ale ono se mi to už docela taky blíží :DDD

      Vymazat
  7. Heej pendejo congrats! 2 roky- to už je dost.
    Já jsem si nikdy neuvědomila, že je VDWoB jenom o 2 měsíce starší než KK. Docela hustý.
    Doufám, že seš spokojená- stahuju další díl DW. Už bych se ráda dostala k tomu roztomilýmu :D

    "co znamená vlkodlak ve snech s kterým se peru jako vlk" mě rozsekalo :DD

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno nej, Vendy :)
    Zajímalo by mě, kde tu najdu odpověď na otázku "dokáže psychopat milovat?" (pravděpodobně někde u Warnera, co? :D ) Jeden nikdy neví, kdy se mu to bude hodit :D

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno nejlepší k druhým narozeninám! :) Ať ti blog vydrží jež hodně hodně dlouho. =)

    OdpovědětVymazat
  10. Už jsem se lekla, že jsi nás nezmínila, nás, Krasavce Šury :D
    Mimochodem, tu Dalajlamovu kočku si vážně musím přečíst! :)
    CG, BTW ^^

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji k druhému roku! :D Z těch hesel jsem nemohla. Hlavně ten vlk a useknutá hlava :D
    A přeji ti, ať se ti v tomto roce daří ještě lépe, než v minulých :)

    OdpovědětVymazat