čtvrtek 2. února 2017

Měsíční chvástačka (leden 2017)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila 


Leden se u mě nesl v duchu odměn za zkoušky, které jsem nakonec všechny udělala a dárků k Vánocům, které teprve dorazily ze zahraničí. Nechápu, kde se pošta fláká, ale na cestě mám ještě tak pět balíčků... Snad dojdou. Za peníze od babči jsem si k Vánocům ještě koupila dva díly mangy Devils and Realist, Volume 1 a 4. Anime bylo boží a ta manga je prostě nádherná. Harry Potter and the Chamber of Secrets jsem si pak koupila za úspěšně složenou zkoušku z Podnikové ekonomiky.


Jedním z balíčků, které mi z Betterworldbooks už dorazily, byly tyhle tři krásné mangy. I když jsou použité, vypadají pěkně. A za tu cenu... Snad ten Bleach s 72 svazky takhle dosbírám.Náhodně jsem tam v povánoční slevě drapla Bleach 34 a 46 a devatenácté volume Higurashi no naku koro ni: Massacre Arc 1.


S mangami mi z BWB ještě přišlo Dare you to a Crash into you, takže konečně můžu doplnit sérii. Čáry života mám za odměnu za zkoušku. Kdyby byl jen obsah tak dobrý jako ta obálka... (už mi spadla do vany).

First Year (The Black Mage, #1)Too LateQueen of Hearts (Queen of Hearts Saga #1)Thief of Lies (Library Jumpers, #1)

A nakonec pár e-booků z Amazonu. First Year byl zadarmo a Too Late, Queen of Hearts a Thief of Lies ve velké slevě. Kdo by odolal.

2. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk

Kromě Čar života, které jsem dostala v PDF podobě na recenzi, a které jsem si i koupila, mi ještě dorazily od Knihcentra Kouzelní delfíni a mořské víly, vykládací karty. Vypadají moc pěkně a už se těším, až je vyzkouším.

A všechny pohromadě :)

1 komentář :

  1. Krásné přírůstky :) Tuhle HP edici jsem dostala celou k Vánocům od maminky, je úplně nádherná :)

    OdpovědětVymazat